Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Vrijwilligers zwembad organiseren Graffitiwedstrijd.
Het thema is ons zwembad.

“Een toevallig stukje graffiti dat illegaal op het materiaalhok was aangebracht bracht me op het idee om deze wedstrijd uit te schrijven” vertelt badmeester Marten de Vries ons trots. Terwijl het buiten nog guur en koud is en geen enkel weldenkend mens aan zwemmen denkt wordt er toch om het zwembad al dagen hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor het komende zwemseizoen. Ook op deze koude gure vrijdagmiddag zijn er weer een viertal vrijwilligers actief.

 26032016Graffiti-1

Badmeester Gerard Mulder vertelt ons: “Die grote witte rand vlak boven de kleedkamers vinden we met zijn allen toch wel een beetje saai. Bovendien geeft het veel weerkaatsing / schittering als de zon er (hopelijk) straks op gaat schijnen. We hebben dan iets minder zicht op het zwembad en dat komt de veiligheid niet ten goede”

26032016Graffiti-2

Om dit te voorkomen hebben de vrijwilligers besloten een graffitiwedstrijd uit te schrijven. Alle jeugd van 6 – 12 jaar is komende vrijdagmiddag tussen 16.00 -17.00 uur welkom in het zwembad om deze rand te bespuiten met Graffiti.

26032016Graffiti-3

Magreet Smit: “Het thema van de graffiti wedstrijd is: Ons Zwembad. Natuurlijk denken we om de veiligheid van de kinderen. Dankzij de shirtsponsor van het zwembad komt er een bouwsteiger te staan zodat iedereen veilig kan schilderen. Want we willen natuurlijk geen ongelukken. ”

26032016Graffiti-4

Gerard Mulder vult aan: “Natuurlijk zorgen wij voor de verf en er voor alle kinderen ranja. O ja en voor de drie mooiste ontwerpen ligt er een gratis zwemabonnement klaar”

26032016Graffiti-5

Bron: Team Middelstum-info (26 maart 2016) foto toestel Jannes Klaassen