Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Proef jij het verschil?

De vraag naar gezond en bewust eten is in de afgelopen jaren erg gegroeid. Mensen worden regelmatig geconfronteerd met bijvoorbeeld overgewicht of een voedsel allergie. Het idee dat gezond of allergievriendelijk minder lekker is, is allang uit de tijd, maar hoe zet je het om in een dagelijkse manier van eten?. 

Boerderij de Diek’n in Zeerijp geeft aandacht aan gezonde en bijzondere gerechten en presenteert Zondag 27 maart het nieuwe uitgebreide assortiment. Neeltje van den Boom, kok op Boerderij de Diek’n, licht toe: Wij spelen altijd al in op bijzondere eetwensen, en we krijgen steeds méér verzoeken voor suikervrij, passend in een dieet of allergievriendelijk eten. We hebben ons aanbod nog verder uitgebreid met gerechten en taarten die suikervrij en allergievriendelijk zijn.” Iedereen is Zondag 27 maart welkom. Doe mee aan de Raad de Taart quiz. Ontvang een lekker recept en maak kans op de hoofdprijs: Deelname aan een kookworkshop naar keuze. De kinderen kunnen zelf een gezonde muffin versieren en de draaimolen draait. Je kunt je ook inschrijven voor het Paas High Tea buffet.

22032016Pink High Tea

Deze dag kun je alle informatie krijgen over de kookworkshops in 2016. Het komende jaar wordt met verschillende kookworkshops de uitdaging ook aangegaan om mensen handvaten te geven om thuis gezond te eten. Passend in het budget, makkelijk te bereiden en eten dat natuurlijk net zo lekker smaakt! “Suikervrij, biologisch, gluten of lactose allergie? Er zijn echt een hoop lekkere alternatieven...”, geeft Neeltje van den Boom aan. Mensen die zich al inschrijven, deze zondag pak je een mooie paaskorting mee. Een aantal workshops die op stapel staat in 2016 zijn Simpel, snel en Lekker; Lekker Suikervrij en Bourgondisch Vegetarisch. Kom voor meer informatie en de overige workshops deze dag langs.

Neeltje sluit af met een uitdaging aan de Groningers: “Kom gezond genieten, en zelf proeven of de gezonde varianten nou echt onder doen voor wat je gewend bent.”

Kijk voor meer informatie op de website www.dediekn.nl  of bel naar 0596-581199.

(Boerderij de Diek’n Dijkumerweg 2 9914TH Zeerijp)

Bron & foto: Boerderij de Diek’n (22 maart 2016)