Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Uitnodiging voor tuinliefhebbers.
Stekjes met elkaar ruilen tijdens 1e Streekproductenmarkt.

Graag nodigen wij u van harte uit op de Streekproductenmarkt van zaterdag 23 april te borg Ewsum, Middelstum. Deze eerste Streekproductenmarkt van het jaar staat in het teken van de lente. Naast het struinen op de markt, het bewonderen van de Engelse bloementuinen en moestuinen die bij de borg gelegen zijn en het nuttigen van een of ander dat de theeschenkerij biedt, is er een stekjesruilbeurs. Voor het eerst op deze locatie! Vandaar ook dat wij u, tuinliefhebber, speciaal uitnodigen om te komen.

18032016Streekproductenmarkt 

Het idee is dat men stekjes met elkaar ruilt, zonder betaling of bijbetaling. Dit ruilen gebeurt aan de tafels die expliciet voor deze ruilactiviteit geplaatst zijn en wel vóór de theeschenkerij van borg Ewsum. Een spelregel is dat men niet meer stekjes mee naar de ruilbeurs neemt dan de hoeveelheid die men ernaartoe dragen kan. (De stekjes kunnen namelijk niet met de auto naar de tafels vervoerd worden, wel kan de auto gewoon op de parkeerplaats geparkeerd worden.)

Het stekjes ruilen geschiedt tussen 11.00 uur en 14.00 uur.
De Streekproductenmarkt is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Wij zouden het bijzonder leuk vinden wanneer u wilt deelnemen aan deze stekjesruilbeurs en met ons komt genieten van de lente op borg Ewsum. Wij hopen u te treffen de 23ste van april!

Website: www.streekproductenmarktewsum.nl.

Voor vragen mail naar: secretariaat@streekproductenmarktewsum.nl   

Bron: Streekproductenmarkt (18 maart 2016) foto toestel Archief