Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Woningen Korenlaan onder handen genomen.

Sinds vorige week is men volop aan het werk om de woningen aan de Korenlaan te versterken tegen aardbevingen. Men is begonnen met de woningen vanaf de Menthedaweg gezien. Deze woningen zullen net als eerder ook de woningen aan de Akkerstraat en Ploegersweg klimaatneutraal worden gemaakt.

17032016Woningverbetering-1

Dinsdagmiddag werden de buitenmuren (welke bijna compleet worden aangeleverd) geplaatst tegen de gevels van de woningen. Een grote kraan maakte het de werklui gemakkelijk om deze klus te kunnen klaren (zie onderstaande foto)

17032016Woningverbetering-2

Van Wijnen Groep zal ook de rest van de woningen aan de Korenlaan onder handen gaan nemen. Wanneer de eeerste woningen aan de Korenlaan gered zullen zijn is op dit moment nog niet bekend. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

17032016Woningverbetering-3

Onze fotograaf was aanwezig op het moment dat er begonnen werd met het versterken, en ook tijdens het plaatsen van de buitenmuren. Kijk hiervoor naar het FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (17 maart 2016) foto toestel Janneke van der Laan