Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Zwembad bijna seizoenklaar dankzij NL DOET.

Zaterdag 12 maart was het een drukte van belang bij het zwembad van Middelstum, niet om te zwemmen maar voor NL DOET. Ongeveer 30 personen waren naar het zwembad gekomen om het bad weer seizoenklaar te maken waaronder ook veel kinderen.

13032016NLDoetZwembad-1

De dag werd gestart met koffie en iets voor de inwendige mens. Er werden veel klussen geklaard op deze mooie zonnige dag zaterdag. Er moest veel opgeruimd worden omdat er de afgelopen jaar veel is veranderd rondom het zwembad. Er lagen nog materialen (tegels, betonbanden, oude hekwerken, trespa en banken)

Vol overgave werden de klussen geklaard. Het gehele ketelhuis heeft rondom een schoonmaakbeurt gehad.Rondom het bad werden nog wat tegels recht gelegd en natuurlijk het belangrijkste het bad is grondig schoongemaakt.

13032016NLDoetZwembad-2

Rond het middag uur werd er weer een heerlijk lunch geserveerd mede dankzij de vrijwilligers in de keuken
hierna werden de puntjes op de i gezet er werd nog hier en daar wat geveegd en de vloer van de nieuwe pantry werd nog even gedweild.

Ondanks de grote inzet van alle vrijwilligers is er nog een hoop te doen de aankomende weken, zoals het afwerken van de kleedkamers en pantry.

13032016NLDoetZwembad-3

Mede dankzij een aantal mensen die zich belangeloos inzetten om dit te realiseren zullen we er toch weer in slagen om het zwembad op 30 april aanstaande weer te open voor het nieuwe zwemseizoen.

Wij willen namens het zwembad iedereen bedanken voor hun hun inzet en de gezelligheid waardoor deze dag een zeer geslaagde en nuttige dag is geworden.

De fotograaf van Middelstum-info was aanwezig en maakte een FOTOVERSLAG van de werkzaamheden.

Bron: Zwembad Middelstum: 13 maart 2016) foto toestel Jannes Klaassen