Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Samen eten in het Hippolytushoes.
Het smaakte weer heerlijk.

Afgelopen woensdag heeft er weer de activiteit “ samen eten” plaats gevonden in het zonnehuis Hippolytushoes. Op het menu stond frites, kroketten, frikandellen, salades en een overheerlijke dame blanche als nagerecht.

11032016Samen-eten-1

Bewoners en inwoners van het dorp troffen elkaar aan tafel. De sfeer was erg gezellig en iedereen heeft van het eten genoten. Hoe mooi is het om te zien dat door deze activiteit ook weer een andere dimensie aan de dag wordt gegeven. Even een ander gesprek, een ander gezicht te zien, iemand anders ontmoeten en een andere sfeer. Mede door de inzet van de vrijwilligers van het “ dream team keuken” die dit mogelijk hebben gemaakt. Dank daarvoor.

11032016Samen-eten-2

Wanneer u dit nu leest en denkt, ik wil wel met een paar inwoners van het dorp een activiteit organiseren voor de bewoners in het huis, schroom u niet om contact met ons op te nemen. De bewoners vinden het enorm leuk. U kunt denken aan een wandelmiddag organiseren en koffie drinken bij ewsum, film middag, lezingen, zangkoor, bedenk het maar. Iedereen met initiatieven heten wij van harte welkom.

11032016Samen-eten-3

Bron & foto's: Zonnehuis Hippolytushoes (11 maart 2016)