Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Twinset-Fashion bestaat 15 jaar.

1 Maart 2016 is het op de kop af 15 jaar geleden dat Renate van der Laan haar winkel begon aan de Grachtstraat in Middelstum. Twinset-Fashion is door de jaren heen een begrip geworden in Middelstum en omgeving. Reden genoeg voor een feestje aldus de eigenaresse.

001

De hele maand Maart staat daarom in het teken van ons 15 jarig jubileum. We hebben iedere week wel iets bijzonders op het programma staan. Reden genoeg om een kijkje te nemen in de winkel, de koffie of thee met iets lekkers erbij staat voor u klaar.

002

Als afsluiter van onze feestmaand kunnen klanten een metamorfose winnen. Op onze WEBSITE kunt u hiervoor het formulier downloaden. Hierin staat precies wat of u moet doen om hiervoor in aanmerking te komen. Ook kan dit formulier gehaald worden in de winkel van Twinset-Fashion.

003

Het volledige programma van de jubileummaand is te zien op de Website van Twinset-Fashion. De redactie van Middelstum-info feliciteert Renate met deze mooie mijlpaal en wenst haar ook de komende jaren veel succes.

Bron: Team Middelstum-info (3 maart 2016) foto toestel Janneke van der Laan