Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Lopster college zet zich in voor NLdoet.

Op 11 en 12 maart 2016 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. Ook de gemeente Loppersum doet mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligers in het zonnetje en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

03032016Archief-Foto-NLdoet

Vrijwilligers
Lopster collegeleden gaan zich net als voorgaande jaren inzetten voor NLdoet. Er zijn relatief veel vrijwilligersorganisaties in de gemeente Loppersum. B&W vindt het erg belangrijk dat deze vrijwilligersorganisaties er zijn.

Activiteiten college op 12 maart
Wethouder Rudi Slager gaat in Westeremden helpen met diverse werkzaamheden bij dorpsvereniging Orando. Het dorp en de speeltuin worden schoongemaakt. Wethouder Bé Schollema zet zich in voor het seizoensklaar maken van het zwembad in Middelstum. In Westerwijtwerd gaat wethouder Pier Prins aan de slag met het opknappen van de speeltuin.

Op www.nldoet.nl kunt u een overzicht vinden van alle klussen in Nederland. Aanmelden kan via de website of via de betreffende organisatie zelf.

Bron: Gemeente Loppersum (3 maart 2016) foto toestel Archief