Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Middelstum onderuit in duel welke geen winnaar verdiende.

Als je onderin staat in de competitie zit het je vaak niet mee. Dat ondervond ook de hoofdmacht van de v.v. Middelstum afgelopen zaterdag in Groningen tegen titelkandidaat VVK. In een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende kreeg de ploeg van trainer Jan Jaap Zijlstra bij het scheiden van de markt de deksel opnieuw op de neus. In de 90e minuut viel het enige doelpunt van de wedstrijd waardoor VVK met de volle buit er vandoor ging.

16112015JanJaapZijlstra

Ondanks dat de ploeg van trainer Jacob Zwart nog volop in de race is voor het kampioenschap in de 4e klasse C was er van krachtsverschil weining te merken zaterdag op sportpark Het Noorden in Groningen. Het stond bij de rust derhalve 0-0, iets waar op dat moment eigenlijk ook niemand vreemd van opkeek. VVK speelde zeker niet een beste wedstrijd maar had het geluk vlak voor tijd toch nog aan haar zijde. In de 90e minuut schoot topscoorder bij de Stadjers Lunter zijn zestiende treffer van dit seizoen binnen 1-0. Niet veel later was de wedstrijd afgelopen.

Een sneu verlies volgens de trainer van Middelstum die baalde als een stekker dat zijn ploeg op de valreep de punten moest laten aan VVK. Het was geen beste wedstrijd van beide kanten niet sprak Zijlstra na afloop. Maar als je onderin staat dan zit het je op deze momenten ook niet eens keer mee, erg jammer en zuur. Komende zaterdag speelt Middelstum (als de velden het toelaten) thuis tegen rodelantaarndrager SC Scheemda. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportcomplex aan de Coendersweg.

VVK-Middelstum (0-0) 1-0: 90. Lunter 1-0.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (23 februari 2016) foto toestel Archief