Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Wie is dat nu ook weer?
Oude bekenden gezocht!

Het komt vast regelmatig voor: U bent oude foto’s aan het kijken en herkend de meeste mensen die erop staan nog prima. Tot dat u denkt: Wie is dat nu ook weer? Hoe u ook piekert of denkt, u komt er niet uit. Daarom is Middelstum-info is de rubriek: “Wie is dat nu ook weer?” gestart.

18022016Wiezijndit-1

Klik op de foto voor een groter formaat.

Heeft u een oude foto met mensen er op waarvan u niet iedereen meer herkent? Stuur ons die foto met de vraag erbij wat u graag wilt weten. Samen komen we er dan vast uit!! Graag uw foto’s naar ons sturen via ons contactformulier.

Als eerste een vraag van Peter Mus. Als u weet wie de ontbrekende namen zijn stuur ze dan naar eerder genoemd adres. Wij zorgen dat deze bij de vragensteller terecht komen.

18022016Wiezijndit-2

Klik op de foto voor een groter formaat.

Tevens ontvangen we ook graag (heel) oude foto’s uit Middelstum voor de rubriek: “Zo was het toen” Regelmatig hopen we foto’s te kunnen plaatsen van die goede, soms hele oude tijd in Middelstum. Het liefst natuurlijk met een leuk verhaal erbij. Het lijkt ons leuk om ook hier een rubriek van te starten en regelmatig van dit soort foto’s te plaatsen. Maar dit kunnen we alleen met de hulp van dorpsgenoten!!

Bron: Team Middelstum-info (18 februari 2016) foto toestel Peter Mus