Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Carnaval bij de Kapper.
Drukte van belang bij OKÉ Hairstyling.

Normaal gesproken ga je ’s avonds om 22.00 uur niet meer naar de kapper. Maar gisteravond was het bij Oké Hairstyling in Bedum (sponsor van Middelstum-info) een drukte van belang. Om 21.00 uur ging daar voor de tweede keer de 24 uurs knipmarathon van start. Deze knipmarathon is onderdeel van de Bedumer Winterloop. Dit is Jaarlijkse sponsorloop voor het goede doel: het KWF en UMCG kanker researchfonds.

 06022016Knipmarathon-1

Het was een gezellige boel in de kapsalon en dat kan natuurlijk snel met onze dorpsgenoot Peter Zuidhof aan de knoppen. Het was een soort kleintje carnaval in de kapsalon. Ondertussen werd er flink aan het rad van avontuur gedraaid en was er voor iedereen die dat wilde een drankje of hapje.

06022016Knipmarathon-2

De dames (ik heb geen heren kunnen ontdekken deze keer) kapsters hebben nog hebben nog een lange nacht / dag voor de boeg. Maar met deze geweldige sfeer moet het vast goed gaan komen.

Vanmiddag en avond zijn er nog enkele plaatsjes vrij. En hoeft u niet geknipt te worden ga dan gewoon even kijken voor de gezelligheid. Want deze geweldige actie verdient veel sympathie en belangstelling.

06022016Knipmarathon-3

Vorig jaar werd er ruim 4600 euro opgehaald. Het zou natuurlijk geweldig zijn indien dit record werd verbroken.

Middelstum-info was erbij en maakte voor u een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (6 februari 2016) foto toestel Jannes Klaassen