HOP = OP feestje in Huiskamercafé Westerwijtwerd.

Morgenavond, zaterdag 27 oktober, sluiten we vanaf 20:00 uur ons seizoen af met een HOP = OP feestje: kom je helpen onze kelder leeg te drinken? Het speciaalbier is in de aanbieding en we genieten nog één keer van onze gezellig gevulde huiskamer voor de winterstop. O, en voor OV-ers: wij brengen je naar de bus (Fraamklap, lijn 61) aan het einde van de avond als je wilt.

26102018 Hopbier

Dak en dank
De afgelopen maand is hier het hele schuurdak eraf geweest. En man, wat hebben we een geluk gehad met het weer, niet één druppel regen gehad!! Mede daardoor (en door het harde werken natuurlijk) ging het allemaal heel voorspoedig en zijn we inmiddels al helemaal waterdicht. Nog wat laatste pannen en nokvorsten terug plaatsen en dan kan de steiger weer weg. Dus volgend seizoen een lekvrij cafédak!

We zijn dus van nov t/m maart gesloten. Wij gaan eerst het dak afmaken, misschien zelfs nog wat meer verbouwen en hopelijk weer lekker met de camper naar Portugal in de koudste maanden. We moeten natuurlijk nieuwe limoncello maken en olijfolie kopen voor de pizza-avonden van komend jaar. :-)

Iedereen bedankt voor de gezelligheid van afgelopen seizoen! Als je morgen op het HOP = OP feestje komt, tot morgen en anders een fijne winter en tot in april!

Bron: Huiskamercafé Westerwijtwerd (26 oktober 2018) foto toestel Pixabay rechtenvrije foto's