Nieuws van het Huiskamercafé Westerwijtwerd.

Lieve mensen, Hebben jullie ook zo van de zomerwarmte genoten? Wij wel, zo veel zelfs dat we al veel te lang geen nieuwsbrief hebben gestuurd. Maar nu is er zoveel te melden dat het er toch van moest komen.

10052018 Huiskamercafe WW

Theater
Ons jaarlijkse mini festivalletje Wijds Wietwerd is dit jaar wel heel mini. Maar daardoor niet minder speciaal. Op zondagmiddag 16 september is er in de kerk hier in Westerwijtwerd theater. Maskertheater Vreemd Hoofd speelt Out-Of-The-Box: gewapend met een kist, vogelzaad, trekzak en gitaar bestrijden maskermaker Frans Krom en muzikant Bas van Domburg het gewone en wordt het rare gewoon. Een voorstelling voor volwassenen, maar geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. De voorstelling van ongeveer 30 minuten speelt om 15.30 en 16.30 uur en is vrij toegankelijk. Voor, tijdens en na de voorstellingen is het café natuurlijk open voor een hapje en drankje. Ook kan je blijven eten, de pizza-oven gaat aan en we maken flammkuchen!

Groningse verhalen
Op 6 oktober komt Fré Schreiber, gepassioneerd voorvechter van de Grunneger toal, hier een aantal van zijn nieuwe Groningse sprookjes vertellen. Hij heeft ze onlangs geschreven en is benieuwd naar jullie reacties. Het begint om 15:00 uur en het eerste kopje koffie is gratis.

Het dak eraf
Wat minder gezellig, maar heel noodzakelijk: Halverwege september gaan we het schuurdak (waar ook de keuken en de toiletten onder huizen) aanpakken, lekkage boven je bed blijkt namelijk minder leuk dan K3 doet voorkomen ;-) Het wordt weer een flinke klus.. hopelijk gaat alles voorspoedig en volgens plan, alhoewel dat vaak anders loopt in dit gekke huis. Wij gaan onze uiterste best doen om gewoon alle weekenden tot het einde van ons seizoen (eind okt.) open te blijven, maar het kan zijn dat er een keer een pizza-avond uitvalt. We houden jullie natuurlijk op de hoogte. Hartelijke groeten en hopelijk tot gauw! Katrien en Thomas

Bron: Huiskamercafé Westerwijtwerd (3 september 2018) foto toestel Archief