Der is meziek in ’t Dörp.
Sfeervol zomeravondconcert op ’t Concordiaplein.

Op donderdagavond 12 juli gaf muziekvereniging Concordia een sfeervol zomeravondconcert op het plein naar wie ze vernoemd zijn. Dit alles onder het motto: “Der is Meziek in ’t Dörp” En muziek dat was er. Onder leiding van dirigent Klaas van der Woude werden er een groot aantal bekende en minder bekende muziekstukken gespeeld met als hoogtepunten een medley van nummers van de bekende zanger Marco Borsato.

13072018 Concordia 1

Onder tussen was er ook veel ruimte voor jong talent. Een aantal leerlingen (sommigen zaten nog maar kort op muziekles) mochten hun eerste solo-optreden geven met ondersteuning van een pianiste. Een welverdiend applaus plus traktatie was naafloop hun deel.

De avond werd vakkundig aan elkaar gepraat door Johanna Rietstra. Er wordt beweerd dat ze naafloop van haar optreden een aanbieding heeft gehad van RTV Noord om daar Babette Alma te vervangen. We hebben nog niet kunnen achterhalen of dit werkelijk zo is maar wie weet zien we haar binnenkort op TV of in het bekende oranje busje van Expeditie Grunn.

13072018 Concordia 2

De avond werd beëindigd met het prachtige nummer: “Tulpen uit Amsterdam”  Al fluiten met dit melodietje in hun hoofd gingen de vele bezoekers huiswaarts. Onze fotograaf was aanwezig op het Concordiaplein en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (13 juli 2018) foto toestel Jannes Klaassen