Middelstum TV is op zoek naar cameraman/vrouw.
Al die leuke activiteiten moeten we toch vastleggen?

Iedereen heeft kunnen lezen dat onze sympathieke en gedreven cameraman Gerard van Dijken met het filmen voor Middelstum TV is gestopt. Bijna 14 jaar heeft hij talloze mooie films gemaakt voor Middelstum-info. Films die ontzettend vaak en veel werden bekeken. We kregen veel reacties van mensen die niet meer in Middelstum wonen. Ze vinden het prachtig om nog even terug te kijken naar beelden uit het dorp waar ze met zoveel plezier hebben gewoond. Regelmatig kregen we bedankjes van mensen uit Amerika of Canada die deze beelden met heel veel plezier een een vleugje weemoed bekeken.

24052018 GerardvanDijken

Middelstum is een actief dorp, een dorp waar veel gebeurt en de komende tijd nog veel gaat gebeuren. Denk maar aan alle verbouwingen er nog komen in het kader van het aardbevingsbestendig bouwen. Heel graag willen we deze activiteiten blijven volgen en op film vastleggen. Daarom zijn we op zoek naar een cameraman/ vrouw. Iemand die het leuk vindt om activiteiten uit het dorp op film vast wil leggen en er daarna zelf een mooie montage van wil maken.

Kortom een creatieve filmer die zelf helemaal de regie heeft over de films die op de site komen te staan.
Af en toe proberen we ook eens een leuk interview te doen met iemand die in het nieuws staat. En natuurlijk is er alle ruimte voor eigen inbreng en idee├źn.

Middelstum-info beschikt sinds kort over een supermoderne en splinternieuwe digitale camera die we dankzij een geweldige gift van het Loket Leefbaarheid aan konden schaffen. Mocht je wat hulp nodig hebben dan kan er eventueel een cursus filmen/ monteren aangeboden worden.

Kortom: wij komen heel graag in contact met die nieuwe cameraman/ vrouw die ons team wil komen versterken.

Belangstelling: we horen het graag: info@middelstum-info.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak: Jannes Klaassen 06-15604687.

We hopen oprecht dat de plaats van Gerard wordt ingenomen door een nieuwe filmer. Want zeg nu eerlijk: Het zou toch eeuwig zonde zijn indien we al dat moois dat in ons dorp niet vastleggen voor later?

Bron: Team Middelstum-info (28 juni 2018) foto toestel Archief