Koor en Rinkel uit Middelstum deelt waarde cheque uit.

De vrijwilligers van inbrengwinkel Koor en Rinkel uit Middelstum hebben een grote groep andere vrijwilligers uit Appingedam in het zonnetje gezet. Al ruim 20 jaar worden daar iedere derde zaterdagavond van de maand discoavonden georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. De avonden worden de laatste drie jaar gehouden in Bar Meneer Jansen en zijn zeer succesvol.

17062018 Waardecheck

Uit geheel Noord Groningen komen mensen met een beperking naar Appingedam om samen feest te vieren. De avond zijn alleen maar mogelijk dankzij de grote inzet ven een groep vrijwilligers van zorgorganisatie ’s Heeren Loo uit Bedum. Jack de Groot, manager van ’s Heeren Loo mocht namens het bestuur en de vrijwilligers van Koor en Rinkel een waarde cheque overhandigen van maar liefst 500 euro.

Affien Mettens nam de check namens alle andere vrijwilligers en bezoekers in ontvangst. “Dit is een prachtige afsluiting van dit jubileumseizoen” vertelt ze ons. “Met dit geld kunnen we weer heel veel leuke extra dingen doen. Vanavond is er een playbackshow en zo kunnen we iedereen op het einde weer een leuke verrassing meegeven”

Bron: Team Middelstum-info (17 juni 2018) foto toestel Jannes Klaassen