Curiosa zingt voor Noaberstee in Thesinge.

Zondagmiddag 24 juni is er een bijzonder concert door Vocaal Ensemble Curiosa in de Kloosterkerk van Thesinge. Curiosa is verbonden aan Stichting Stem uit Middelstum en geeft twee keer per jaar een benefietconcert om geld in te zamelen voor een goed doel.

15062018 Curiosa

Dit keer gaat het om Noaberstee in Thesinge. De Noaberstee is een actieve ouderenorganisatie in Thesinge die diverse activiteiten organiseert voor de oudere dorpsgenoten. De opbrengst van dit concert komt dus deze keer geheel ten goede aan Noaberstee en daar vinden ze met elkaar vast en zeker een goede bestemming voor.

15062018Julia Zaytseva 15062018 Poster Curiosa

Curiosa zingt 4-stemmig onder enthousiasten en professionele leiding van Julia Zaytseva. Er wordt een gevarieerd repertoire ten gehore gebracht van oude klassiekers van Mendelssohn en Pachelbell tot hedendaagse songs met daartussen romantische en lichte muziek in verschillende talen.

Het concert van Curiosa begint om 15.00 uur. De toegang tot het concert is gratis, uiteraard wordt een gulle gift voor Noaberstee erg op prijs gesteld.

Bron & foto's: Stichting Stem (15 juni 2018)