Gerard hangt camera in de wilgen.
Je moet altijd stoppen op je hoogtepunt.

Cameraman Gerard van Dijken van Middelstum-info hangt zijn camera in de wilgen. Anders gezegd: Na bijna 14 jaar trouwe dienst stopt Gerard als cameraman voor Middelstum-info.“Je moet altijd stoppen op het hoogtepunt” vertelt Gerard op zijn afscheid.

24052018 GerardvanDijken

“Ik heb talloze films gemaakt en heb er erg van genoten. Vooral de films van de dorpsvernieuwing en de middagen in het Hippolytushoes waar ouderen een kerstgroet konden brengen waren hoogtepunten. Ik kijk met veel genoegen terug en ben erg trots op al die films die ik gemaakt heb. Er waren films bij die meer dan 4000 keer zijn bekeken” vertelt Gerard ons trots. Maar na zoveel hoogtepunten vind ik het nu tijd om te stoppen. Ik ga genieten van andere dingen die op mijn pad komen.

Natuurlijk laat Middelstum-info zijn cameraman niet met lege handen vertrekken. Als dank voor zijn geweldige inzet kreeg Gerard een diner bon van onze sponsor Golden House (Chineesrestaurant) in Winsum. Iedereen die Gerard een beetje kent weet dat hij gek is op Chinees. Natuurlijk werd zijn vrouw Coba niet vergeten. Voor haar was er een mooi boeket van onze sponsor All Seasons uit Middelstum. En natuurlijk onze grote dank en een vat vol mooie herinneringen en prachtige films.

Middelstum-info bedankt Gerard voor zijn geweldige inzet van de afgelopen jaren.

Natuurlijk gaat de redactie deze geweldige cameraman missen. Daarom zijn we ook op zoek naar een nieuwe camera man / vrouw. Zie elders der oproep op deze site.

Bron: Team Middelstum-info (24 mei 2018)