Koningsdag 2018 in Middelstum, Loppersum en Groningen.

Op 27 april is het feest in de gemeente Loppersum. In Middelstum vieren de inwoners Koningsdag in de Heerestraat. Met onder andere muziek, kinderactiviteiten en lekker eten en drinken. Wethouder Pier Prins neemt de aubade af in Middelstum.

Koningsdag 2018

Om 09.00 uur begint het feest. Voor het dorp Loppersum heeft het Oranje Comité een mooi en gevarieerd programma neergezet. Uiteraard met de vrijmarkt, bekend vanwege de sfeer en gezelligheid. 's Avonds is er muziek op het Marktplein. De vrijmarkt wordt om 06.00 uur geopend, onder het genot van een Oranjebitter onder de Lopstertoren.

Groningen
Op 27 april viert koning Willem-Alexander met zijn familie Koningsdag in de stad Groningen. Alle betrokken partijen hopen een groots feest te organiseren voor iedereen in Groningen. We willen heel Nederland laten zien dat we trots zijn op onze prachtige stad en regio. Ook burgemeester Rodenboog heeft een rol tijdens het programma in Groningen. Meer informatie over het programma in Groningen is te vinden op www.koningsdag.groningen.nl.

Bron: Gemeente Loppersum (19 april 2018)