Malletband Concordia geeft try-out concert.

De malletband Concordia geeft op zondagavond 22 april een try-out concert in de Damstee kerk aan Boerdamsterweg 12A in Middelstum. Het concert wordt gehouden omdat de club op 12 mei deelneemt aan de concert wedstrijden voor slagwerk te Drachten. Dit concours wordt gehouden in het kader van Leeuwarden –Fryslân culturele hoofdstad 2018.

Om op dit concours goed ten tonele te komen heeft de club de laatste maanden hard gerepeteerd en wil men de te spelen werken graag tijdens dit concert voor u uitvoeren. Op deze avond zal ook de Jeugdmalletband van Concordia enkele werken ten gehore brengen. De malletband en de jeugd staat onder leiding van Simon Haakmeester.

17042018 Tryout Malletband

Medewerking aan dit concert wordt verleend door de fanfare de Bazuin uit Groningen. De Bazuin is de oudste fanfare van de provincie Groningen. De Bazuin en de malletband Concordia hebben in het verleden vaker gezamenlijk mars optredens gedaan. De Bazuin staat onder leiding van dirigent Johannes Weening.

De avond begint om 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,00 inclusief een consumptie. Deelname aan het concours is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van stichting stem uit Middelstum.

Bron: Malletband Concordia (17 april 2018)