“Ik zou je het liefste in een doosje willen doen “

Op 18 maart zal de Hoogeveense band Just4U dit thema samen met het publiek uitwerken. Bijzonder aan dit gebeuren is, dat de band de leiding van dit gebeuren uit handen geeft.

06032018 Tentdienst 1

De aanwezigen mogen namelijk bepalen wat er gaat gebeuren, en in welke volgorde. Of het nu luisteren is naar de muziek en zang van de band; of lekker samen zingen. Just4U zal zich aanpassen. Misschien gebeurt er ook nog wel iets anders…. Wie de band kent weet dat ze behalve een goede mix van hedendaagse popmuziek en samenzangliederen ook nog wel een goed verhaal in huis hebben. Natuurlijk zal er visuele ondersteuning zijn met behulp van presentaties e.d.

06032018 Tentdienst 2

Misschien wordt dit een momentje waarvan we achteraf zullen zeggen: “Dit is het waard om in een doosje te doen”. Want waar je zuinig op bent en heel erg van kan genieten bewaar je meestal goed.Of dit nu per sé in een doosje moet, of in een plakboek, of op je tijdlijn van facebook mag je zelf bepalen. In ieder geval is het de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn. Het geheel draagt een zeer informeel karakter.

De organisatie, van de gezamenlijke kerken uit Middelstum, ziet je graag op 18 maart in de feesttent in Middelstum om 14.30 uur.

Bron & foto's: Gezamenlijke kerken Middelstum (6 maart 2018)