We mogen weer stemmen.
Middelstum-info de ideale stemwijzer.

Op vrijdag 2 maart ontvingen de meeste stemgerechtigden uit de gemeente Loppersum een oproep om te gaan stemmen op 21 maart. Op die datum wordt er een nieuwe gemeenteraad gekozen. Een bijzondere verkiezingen want na deze verkiezingen houdt de gemeente Loppersum op te bestaan.

03032018 Stemmen 

Belangrijk dus om van dit stemrecht gebruik te gaan maken. Middelstum-info helpt u om de juiste keuze te gaan maken. De afgelopen weken hebben alle partijen uit onze gemeente zeven exact dezelfde vragen voorgelegd gekregen. Onafhankelijk van elkaar hebben zij die ingevuld. (Een enkele partij komt nog aan bod)

Wilt u een goede en weloverwogen keuze maken? Ga dan in de Blauw Balk boven in deze site naar het kopje Nieuws en dan naar archief.

Hier staan alle partijen onder de titel: “De tafel van zeven”

Hier staat precies hoe de verschillende partijen terugkijken over de afgelopen jaren en aan welke belangrijke punten ze willen werken. Toch wel goed om te weten om een echte goede keuze te maken.

Tevens in dezelfde enveloppe: Een oproep voor een raadgevend referendum. Dit staat los van de gemeenteraadsverkiezingen en landelijke aangelegenheid.

Op www.referendum-commissie.nl/Sleepwet kunt u alles lezen over dit referendum en ook hier een gewogen beslissing maken.

Bron: Team Middelstum-info (3 maart 2018) foto toestel Jannes Klaassen