Grunn Moves naar de Mont Ventoux.

10 Juni aanstaande reizen wij af naar zuid Frankrijk om daar samen met ongeveer nog 600 andere deelnemers mee te doen met Klimmen tegen MS. We zullen daar de Mont Ventoux ook wel de Kale berg genoemd 1, 2 of 3x gaan beklimmen. Deze beklimmingen zijn ongeveer 22 km lang met een gemiddeld stijgingspercentage van ongeveer 8% dat is ongeveer 3x zoveel als een gemiddelde viaduct. Sommige stukken zijn zelf 12 tot 13 %.

19012018 Klimmen MS

Wij doen dit om geld in te zamelen voor het goede doel Klimmen Tegen MS. MS (Multiple Sclerose) is een slopende ziekte welke het centrale zenuwstelsel onherstelbaar aantast, waardoor deze geen/slechte signalen aan de spieren af kan geven.  Wij willen u vragen een steentje bij te dragen door bij Plus Middelstum uw statiegeld bon aan ons te doneren.

Overmaken kan ook via: https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/grunn-moves.
Wij zullen dan op 10 juni aanstaande onze volle inzet tonen om tenminste 1x boven te komen. Alvast heel erg bedankt namens iedereen die uiteindelijk baat heeft bij de onderzoeken die gedaan worden om deze ziekte de wereld uit te helpen.

Bron: Rob Ellens (19 januari 2018)