We mogen weer stemmen.
Maar op wie deze keer?

Over 66 dagen mogen we weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Op 21 maart zijn nml. de gemeenteraadsverkiezingen. Het is dan ook tevens de laatste keer dat we mogen stemmen voor een raad van de gemeente Loppersum. Deze nieuwe raad zal de gesprekken moeten voeren met de gemeente Appingedam en Delfzijl om te komen tot een geheel nieuwe gemeente met een nog onbekende naam. Wanneer deze nieuwe gemeente een feit gaat worden is nog niet bekend. De vorige coalitie wilde zich hier nog niet op een datum vastpinnen maar naar alle waarschijnlijkheid zal dit zijn per 1 januari 2021.

09012018 Stemmen 1

Middelstum-info wil met alle partijen die meedoen aan deze verkiezingen om tafel en heeft iedere partij zeven vragen voorgelegd (De tafel van 7) en heeft ook alle partijen gevraagd om deze zeven vragen te voorzien van zeven foto’s die voor hun belangrijk zijn.

We vragen alle partijen om terug te kijken naar de afgelopen 4 jaar maar vooral ook om vooruit te kijken naar de komende jaren. Waar staan de partijen voor en wat zijn hun plannen voor de komende jaren?

09012018 Stemmen 2

We hopen dat alle Middelstumers hierdoor op 21 maart een goede keuze kunnen maken.

Vanaf dinsdag 16 januari zal er iedere dinsdag één politieke partij centraal staan. We beginnen op Dinsdag 16 januari met Loppersum Vooruit!

Bron: Team Middelstum-info (9 januari 2018)  foto toestel Jannes Klaassen