Loppersum Vooruit, de enige partij ZONDER hoofdkantoor in Den Haag.

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. De leden hebben de huidige fractievoorzitter Geert Jan Reinders opnieuw gekozen tot lijsttrekker. Hiermee maakt Loppersum Vooruit duidelijk dat het de afgelopen vier jaar graag een goed vervolg geeft door Duidelijk, Direct en Dichtbij de inwoners te willen staan.

03012018 Loppersum Vooruit

Loppersum Vooruit is de enige lokale partij in de gemeente Loppersum en heeft naast ervaren raadsleden en bestuurders ook jong talent op de kieslijst staan. Loppersum Vooruit geeft met deze kandidatenlijst met 15 kandidaten blijk van gezonde ambitie en is als lokale partij verder in ledenaantal gegroeid. Het verkiezingsprogramma bestaat uit thema’s voor alle dorpen en is gericht aan alle inwoners van de gemeente Loppersum.

De huidige raadsleden Hans Warink en Erwin Swaagman staan op respectievelijk plaats 2 en 3. Loppersum Vooruit maakt de lijst compleet met in totaal 15 vrouwen en mannen uit verschillende dorpen in de gemeente. Het motto van Loppersum Vooruit is 3 x D: Duidelijk, Direct en Dichtbij de inwoners.

Bron: Loppersum Vooruit (3 januari 2018)