Het Merelhuis 2e van de regio Groningen.

Middelstum - Op 15 juni 2017 werden de Opiness Kinderopvang Awards uitgereikt, een initiatief van Tevreden en Opiness.nl. De afgelopen maanden kon gestemd worden door ouders om te bepalen wie de beste kinderopvangorganisaties zijn dit jaar. Ouders konden cijfers geven op bepaalde onderwerpen in een persoonlijke enquête en daarnaast een review achterlaten. Kinderdagverblijf het Merelhuis uit Middelstum werd genomineerd voor de top 3 van de regio Groningen.

18062017 kinderopvangawards 1

Kinderdagverblijf het Merelhuis werd afgelopen donderdag uiteindelijk 2e van de regio Groningen met het fantastische eindcijfer van een 9,3. Ze ontvingen in Ede tijdens de prijsuitreiking een mooi certificaat en hebben deze dag deelgenomen aan verschillende masterclasses en workshops.

18062017 kinderopvangawards 2 18062017 kinderopvangawards 3

Als reactie hierop zegt Merel Robbe, eigenaar van het Merelhuis: ”Ik ben erg trots op ons team dat elke dag met veel passie en plezier klaar staat voor de kinderen en ouders. Deze prijs is een bekroning op ons werk en daar willen we alle ouders van het Merelhuis die gestemd hebben graag voor bedanken!”

Bron & foto's: Het Merelhuis (18 juni 2017)