Veteranendag BMWL gemeentes.

Op zaterdag 17 juni organiseren de gemeenten Bedum, De Marne, Loppersum en Winsum samen weer een Veteranendag. De bijeenkomst vindt plaats in het Trefcentrum in Bedum. De inloop is vanaf 14.15 uur. Start programma is om 14.45 uur. De heer Joël Stoppels van Battlefield Tours geeft een lezing. Rond 17.00 uur wordt het programma afgesloten met een buffet.

14062017 Veteranendag 

Veteranen, oorlogsslachtoffers, dienstslachtoffers en weduwen en weduwnaars van veteranen, woonachtig in de BMWL gemeenten zijn hier van harte welkom. Militairen die uitgezonden zijn naar een missie en op dit moment nog in actieve dienst zijn en nog niet bij het instituut staan ingeschreven, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Meer informatie
Alle veteranen die bekend zijn bij het Veteraneninstituut, hebben een uitnodiging voor de Veteranendag ontvangen. Veteranen die niet bekend zijn bij het Veteraneninstituut, zijn uiteraard ook van harte welkom. Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met Alma Kamphof, tel. 050-3018214. U kunt zich ook per e-mail opgeven: gemeente@bedum.nl 

Bron: Jilke Snijder (14 juni 2017) foto toestel Archief