Kinderdagverblijf het Merelhuis genomineerd
voor beste kinderdagverblijf van de regio Groningen

Vandaag (7 juni red) kreeg kinderdagverblijf het Merelhuis uit Middelstum bericht dat ze bij de top 3 van beste kinderdagverblijven van de regio Groningen horen. Hiermee zijn ze genomineerd voor beste kinderdagverblijf van de regio Groningen. Ook dingt het Merelhuis mee naar de prijzen voor beste kinderdagverblijf van Nederland.

09062017 Merelhuis

Dit jaar wordt de 3e editie van de Opiness Kinderopvang Awards georganiseerd. Deelnemende kinderopvanglocaties dingen mee naar de award voor de beste kinderopvangketen, gastouder, gastouderbureau, BSO, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. De prijsuitreiking van de Opiness kinderopvang awards 2017 vindt volgende week donderdag, 15 juni plaats in Ede. Het Merelhuis zal daar met een kleine afvaardiging van het team naar toe gaan.

De afgelopen maanden konden ouders van het Merelhuis stemmen door een cijfer te geven op verschillende onderdelen met betrekking tot de opvang van hun kinderen en een review achterlaten. Het eindcijfer is nog een verrassing maar kennelijk hoog genoeg om in de top 3 van de regio Groningen uit te komen.

Als reactie hierop zegt Merel Robbe, eigenaar van het Merelhuis: “Wij als team het Merelhuis zijn trots en ook wat overdonderd met dit prachtige resultaat. We zijn benieuwd op welke plek we zullen eindigen en kijken uit naar de prijsuitreiking op 15 juni in Ede”. We willen via deze weg alle ouders heel hartelijk danken voor het massaal stemmen en geven van prachtige cijfers en hartverwarmende reviews. Deze reviews en het voorlopige eindcijfer zijn terug te lezen op: www.kinderopvangawards.tevreden.nl.

Bron & foto: Het Merelhuis (9 juni 2017)