PKN-kraam op Braderie.

Tijdens de braderie op donderdag 8 juni in Middelstum zal er ook een kraam te zien zijn van de Protestantse Gemeente Middelstum welke georganiseerd wordt vanuit de Jeugdraad. De braderie wordt gehouden van 14.00 uur tot 21.00 uur, de PKN-kraam vindt u tegenover Dio drogisterij Marja, bij de oprit aan de zijkant van de kerk. Mocht het weer aanleiding daartoe geven dan is de koopwaar binnen te bekijken.

07062017 Kraam Braderie

Wat hebben we te bieden:

Boekenmarkt
Een brede collectie tweedehands boeken is een bezoekje zeker waard, misschien zoekt u nog wat te lezen voor de zomertijd, of heeft u interesse in een informatieboek. Voor een mooi prijsje bent u de nieuwe eigenaar !

Kinderkleding
Nette tweedehands kinderkleding op maat gesorteerd.

Puzzels
Puzzelen geeft ontspanning, neemt u gerust een kijkje, misschien zit er een mooi exemplaar voor u tussen.
Voor boeken/kinderkleding/puzzels vragen we: € 1,00 per stuk / drie artikelen voor € 2,50 / zeven artikelen voor € 5,00.

Prijsspelletjes
Lolly-trekken, altijd prijs ! (de kleur van het stokje bepaalt welk prijsje je gewonnen hebt).
Mars-slaan, test je reactiesnelheid en probeer een Mars te raken (raak = de Mars winnen).

Prijsvragen
Raad hoeveel (snoep)visjes er in de pot zitten. De winnaar kan meedoen aan een cursus zeemeerminzwemmen of haaienvinzwemmen (zwemdiploma vereist).
Raad de totale prijs van een pakket boodschappen. De winnaar krijgt het boodschappenpakket.

Bloeddruk meten
Een unieke aktie, laat voor € 1,00 uw bloeddruk meten. Veel mensen weten niet wat hun bloeddruk is, daarom is het goed deze eens te laten meten.

De opbrengst:
De opbrengst van de braderie gaat (fifty-fifty) naar twee doelen te weten; Stichting A Littel Fun, vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking (zie ook www.alittelfun.nl) Gerrit en Martha Littel uit Middelstum organiseren deze vakantiereizen. Er zal in de PKN-kraam informatie worden gegeven over deze stichting. Jeugdwerk PKN-Middelstum, door de Protestantse Gemeente Middelstum worden veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd, gasten zijn altijd welkom.

We hopen u/jou allemaal te zien op de braderie !!

Bron: PKN Middelstum (7 juni 2017)