Betere vakantiefoto’s leren maken.

DELFZIJL – Fotografe Yolanda Wals uit Delfzijl houdt op zaterdag 1 juli weer een Praktijkdag Fotografie in Biessum en Uitwierde. Tijdens deze dag leren amateurfotografen alles over diafragma, sluitertijd en beeldcompositie. Mensen met een compactcamera krijgen uitleg over de scene-instellingen en beeldopbouw.

,,Dit is een uitgelezen kans, om nog voor je vakantie wat kneepjes van een vakfotograaf te leren, zodat je straks met betere vakantiefoto’s weer thuis komt”, zegt fotografe Yolanda Wals, die deze Praktijkdag Fotografie regelmatig met veel succes organiseert.

06062017 Fotocursus

Foto’s leren maken in de schitterende natuur van Biessum en Uitwierde onder leiding van professioneel fotografe Yolanda Wals.

Deelnemers krijgen gedurende de hele dag continu aanwijzingen van de fotografe, om betere foto’s te leren maken. Het laatste uur van de dag wordt besteed aan het gezamenlijk bespreken van de gemaakte foto’s. De Praktijkdag Fotografie duurt van 9.30 tot 16.30 uur. De fotocursus kost 90 euro, maar bij de prijs inbegrepen zitten koffie, thee, koek en een volledige lunch.

Voor meer informatie: www.fotografie-reizen.nl/praktijkdag-fotografie / of stuur een e-mail naar yolanda.wals@home.nl.

Bron & foto: Yolanda Wals (5 juni 2017)