Hey ppssstttt..we zijn weer open.
Een opening met een lach en een traan.

“Westerwijtwerd verdient dit pand” zei burgemeester Albert Rodenboog toen hij toen hij zijn toespraak ter gelegenheid van de opening van huiskamer Westerwijtwerd café beëindigde. Daarna vond de officiële opening plaats. Drie generaties horecamensen waren hierbij betrokken.

 03062017 Huiskamercafe 1

Oud caféhoudster Eke Hazekamp had het hier duidelijk moeite mee. Met tranen in haar ogen mocht zij als tweede het rode lint door knippen. Een grote groep vrienden, familie, belangstellenden en dorpsgenoten waren aanwezig bij de (her) opening van het voormalig café van Tinus en Eke. De verbazing was bij iedereen groot toen men zag hoe mooi het voormalige café was verbouwd. Overal waren authentieke materialen gebruikt en de sfeer van vroeger is helemaal gebleven. Een pracht plek om iets te eten en te drinken en even helemaal te onthaasten.

03062017 Huiskamercafe 2

Een aanwinst voor de horeca van Middelstum.
Vanaf morgen (zaterdag voor Pinksteren) kan iedereen hier terecht voor een hapje en een drankje. Meer informatie over deze horecalocatie is te vinden op: http://hethuiskamercafe.nl. Middelstum-info was bij de heropening aanwezig en maakte een FOTOVERSLAG. De videobeelden die door Middelstum TV zijn gemaakt kunt u bekijken door hieronder op de knop Video Bekijken te klikken.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (3 juni 2017) foto toestel Jannes Klaasen