KlimaatgroepStars degradeert uit de eredivisie.

Deventer: De tafeltennissers van KlimaatgroepStars zijn er niet in geslaagd om het eredivisieschap met een jaar te verlengen. Zondag werd de beslissingswedstrijd in Deventer tegen Scyedam met 3-0 verloren. Hierdoor speelt de ploeg van coach Gert Stulp volgend seizoen niet meer op het hoogste niveau.

Op waarde geklopt
Het zat er zondagmiddag niet in voor de heren Colin Rengers, Arnoud Meijer en Jan Tammenga van KlimaatgroepStars, ze verliezen met 3-0 en om de woorden te gebruiken van trainer Anne Vlieg "Vandaag op waarde geklopt, Scyedam was verrassend goed" De eerste partij van de middag in Deventer werd gespeeld tussen Nermin Smajic en Arnoud Meijer. Meijer had kansen namens de Middelstumers, maar wist deze niet voldoende te benutten en moest met 3-1 de zege aan Smajic laten. Colin Rengers speelde vervolgens een moeilijke partij tegen Emanuel Martins Ferreira. Rengers kwam nog wel met 2-1 voor maar verloor uiteindelijk met 3-2 zijn wedstrijd. Deze verliespartij betekende een forse streep door de rekening voor de ploeg uit Middelstum.

20042016KlimaatgroepStars

Eerste divisie
Jan Tammenga kwam nog met 2-1 voor in zijn partij tegen Thomas Baart. Maar ook hij moest een 3-2 nederlaag incasseren. Hiermee was de degradatie een feit voor de Middelstumers. Scyedam won verdiend met 3-0 en mag volgend seizoen in de eredivisie uitkomen. Voor KlimaatgroepStars is het uithuilen en opnieuw beginnen.

Bekijk de videobeelden van deze wedstrijd door op de knop video bekijken hieronder te klikken.

Video bekijken MTV klein

Bron: Sportredactie Middelstum-info (23 mei 2015) foto toestel Archief