Middelstum Bloeit. Inwoners kunnen weer genieten.

Middelstum Bloeit is een project van St. Dorpsbelangen. Het dorp kan weer genieten van bloemen. Het eerste deel van de baskets hangen reeds aan de lantaarnpalen. Komende week worden de andere baskets geplaatst. Er is gekozen voor de oude kern van het dorp.

22052017 Middelstum Bloeit 1

Aan de Asingalaan staan sinds vrijdag de twee piramides die vorig jaar op het Concordiaplein stonden. Baskets en piramides zijn gevuld door Bloemisterij Bosma uit het dorp. Eind vorig jaar heeft de werkgroep contact gezocht met Koos Anne Bosma. Het leek hem leuk om dit project voor het dorp te doen. In februari van dit jaar is de werkgroep in de kas geweest om de planten uit te zoeken. Koos Anne heeft vervolgens de baskets en de piramides gevuld en nu kan de bloemenpracht na verzorging in de kas naar buiten. Het resultaat mag er zijn. Een groot compliment voor Koos Anne.

22052017 Middelstum Bloeit

Trouwens Middelstum wordt een bloeiend dorp. Overal in het dorp heeft de gemeente bloeiende planten in grote borders geplant. Het Asingapark ziet er kleurig uit. In het middenstuk bloeien nu weer andere bollen in het gras . Een feestelijk kleurig geheel. Ook langs de ijsbaan staan de meidoorns in bloei en de kamperfoelie. En wie goed kijkt ziet tussen het groen ook nog seringen. Het geurt in het dorp naar de bloemen. Laten we er samen van genieten.

Bekijk het FOTOVERSLAG welke is gemaakt van dit project.

Bron & Foto's: Dorpsbelangen Middelstum (22 mei 2017)