Stratentoernooi een groot succes!

De finale avond van het Straten Volleybal is een groot succes geweest. Vanaf 19.30 uur werden de kruisfinales gespeeld. Voor de winnaars wachtte vervolgens de finale en de verliezers mochten nog een keer aantreden in de troost finale.

15052017 Stratenvolleybal 1

Hard werd er gestreden voor de punten. De meest fantastische reddingen zagen we bij de voetballers maar ook de slimme scores van de volleyballers konden rekenen op applaus. Het was uiteindelijk in de A-poule het team van Toornwerd dat van Schuit wist te winnen en Voetbal 2 die in finale van de B-poule te sterk was voor de Overbuurtjes.

15052017 Stratenvolleybal 2

Kortom een fantastische avond waar sportiviteit, strijdlust en vooral plezier de boventoon voerde. Na afloop was er muziek van the Party Crew DJ's en kon er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig worden nagepraat. Ondanks twee blessure gevallen (knie en enkel) kijkt de organisatie, de Volleybal Vereniging Middelstum, terug op een zeer geslaagde toernooiweek.

15052017 Stratenvolleybal 3

Tijdens de finaleavond werd er een tombola gehouden. Enkele prijzen van de trekking zijn nog niet afgehaald door de winnaars. Het gaat om de nummers 332-533-555-561 en 598. U kunt uw prijs nog afhalen in de winkel van Twinset-Fashion aan de Grachtstraat t/m vrijdag 19 mei aanstaande.

15052017 Stratenvolleybal 4

Het Stratenvolleybaltoernooi werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Stichting Stem (Koor€Rinkel) waarvoor hartelijk dank.

Bekijk het FOTOVERSLAG van de finaleavond van het Straten Volleybal Toernooi in Middelstum.

Bron: Volleybalvereniging Middelstum (15 mei 2017) foto toestel VVM & Janneke van der Laan