Klimaatgroep Stars blijft in de race voor eredivisie.

Middelstum: De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum zijn nog steeds in de race om in de eredivisie te blijven. Zaterdag werd op overtuigende wijze Hilversum met 3-1 aan de kant gezet. Door de winst speelt de ploeg van coach Gert Stulp op zondag 21 mei een beslissingsduel voor lijfsbehoud van het eredivisieschap tegen de nummer 2 van de eerste divisie Scyedam.

De wedstrijd tegen Hilversum vond plaats bij tafeltennisvereniging Swift in Deventer. Arnoud Meijer opende de ontmoeting tegen Gamal de Groot. Hij moest verloor nipt met 3-2. Klimaatgroep Stars liet zich echter niet van de wijs brengen door deze achterstand en liet in de resterende 3 partijen zien dat het op het eredivisie niveau thuishoort. Kopman van de Stars Colin Rengers zette met een comfortabele 3-0 zege tegen Merijn de Bruin de ploegen weer naast elkaar.

290220165Jan Tammenga

Jan Tammenga speelde zaterdag ijzersterk. Hij won afgetekend met 3-0 van Aran Tan van Hilversum.

Sleutelpartij
Jan Tammenga bracht Midstars vervolgens met 2-1 aan de leiding door Anran Tan met 3-0 te verslaan. De routinier in Middelstumer dienst liet met goed spel zien dat hij nog steeds een aardig balletje kan slaan. Met een 1-2 stand op het scorebord maakte Colin Rengers  vervolgens het karwei tegen de Groot (3-0) af waardoor de Middelstumers nog steeds in de race blijven voor een plek in de tafeltennis eredivisie volgend seizoen.

Middelstum TV reisde zaterdag mee naar Deventer en maakte een videoverslag van de wedstrijd tegen Hilversum. Klik hieronder op de knop Video Bekijken om de beelden hiervan te zien.

Video bekijken MTV klein

Bron: Sportredactie Middelstum-info (8 mei 2017) foto toestel Archief