Volleybaltoernooi maandag van start.

Morgen (maandag 8 mei) begint het volleybaltoernooi georganiseerd door de Volleybal Vereniging Middelstum. In het verleden was het stratenvolleybal een jaarlijks terugkomend toernooi. Menigeen zal zich vast en zeker nog de spannende speelavonden herinneren.

07052017 Volleybaltoernooi 

Nu met de komst van onze nieuwe Hippolytushal hebben wij als vereniging weer een poging gedaan om dit toernooi nieuw leven in te blazen. En met succes !!! 12 teams uit Middelstum, Huizinge en Toornwerd hebben zich hiervoor opgegeven. De teams worden verdeeld in een A-poule en B-poule. De voorrondes zullen worden gespeeld op maandag 8 mei en woensdag 10 mei. Beide avonden gaan er van zowel de A- als B-poule 4 teams door naar de finaleavond op vrijdag 12 mei. Met muziek, een hapje en een drankje wordt dit toernooi dan afgesloten. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de teams aan te moedigen of gezellig een leuk potje volleybal te kijken (alle avonden beginnen om 19.15 uur).

Op dit moment bestaat de Volleybal Vereniging uit een recreantenteam (trainen op de maandagavond van 20.00-21.30) en een jeugdteam (trainen op maandagavond en donderdag van 18.30-19.30 & spelen wedstrijden op de zaterdag).

In september willen ook gaan we beginnen met een miniteam (kinderen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar). Lijkt het je leuk, kom gerust eens langs. Je kunt 3 x gratis meetrainen.

Bron: Volleybal Vereniging Middelstum (7 mei 2017) foto toestel Archief