Wat weer een gezelligheid.
En dat al voor de 31 ste keer.

Als je naar binnen stapt voel je je gelijk weer thuis. Gerrit en Martha Littel van stichting “A Littel Fun” (een klein beetje plezier) waren deze keer neergestreken in Lemele op vakantiepark de Imminkhoeve. Een prachtig park dat volledig is ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. Gerrit en Martha organiseren al 31 jaar vakanties voor mensen met een beperking.

28042017 LittelFun 1

Gerrit en Martha vinden dat iedereen op een ontspannen en betaalbare manier op vakantie moet kunnen gaan. Iedereen moet in de vakantie kunnen doen wat hij of zij wil doen. Daarom heeft iedere gast ook een eigen vrijwilliger voor de nodige zorg en aandacht. Natuurlijk was Middelstum-info weer van de partij en we werden dan ook erg hartelijk ontvangen door de gasten (13) en de vrijwilligers (15). Het was de traditionele familieavond met Live muziek (The Green Dogs) en de traditionele BBQ aangeboden door Odd Fellows uit Groningen. A Littel Fun probeert de vakanties voor alle gasten betaalbaar te houden. Het huren van aangepaste woningen en rolstoelbussen is dermate duur dat de stichting niet zonder sponsoring kan. Gerrit en Martha organiseren dan ook regelmatig acties om gelden binnen te halen.

28042017 LittelFun 2

Het eerste wat toch opvalt is de ontspannen sfeer en de gemoedelijkheid waarmee gasten en vrijwilligers met elkaar omgaan. Hier is geen verschil tussen gast en vrijwilliger. Hier vier je gewoon samen vakantie. We waren de hele avond aanwezig en mochten zelfs een nachtje blijven slapen. Genieten met een grote hoofdletter. Na een heerlijke oranje koek ( ‘ t is immers Koningsdag) reden we vrolijk terug naar Middelstum maar wel nadat we beloofd hadden dat we volgend jaar terug zouden komen.

Bekijk het FOTOVERSLAG van ons bezoek.

Meer informatie over deze stichting is te vinden op: www.alittelfun.nl.

Bron: Team Middelstum-info (28 april 2017) foto toestel Jannes Klaassen