Kleumen op het plein.
’t Weer is opnieuw de grote spelbreker.

Het bestuur van SOOM had opnieuw zijn uiterste beste gedaan om er een spetterend Koningsfeest van te maken. Helaas was het weer voor het tweede jaar op rij de spelbreker. De dag begon zo mooi: Een prachtige blauwe lucht en geen regen.. ’t Was dan in het begin van de ochtend ook best druk op de parkeerplaats bij de Hippolytushal. (De plaats waar het feest dit jaar gevierd werd.) Helaas sloeg het weer na de middag om. Regen en wel erg veel kou.

27042017 Koningsdag 1

Er waren prima artiesten gecontracteerd maar op een leeg en koud plein wordt het nooit gezellig. Jammer hoor, de organisatie had meer verdiend. Een mooie locatie, een goed programma maar het weer kun je niet regelen.

27042017 Koningsdag 2

Toch opnieuw veel complimenten voor het bestuur van SOOM. Deze groep vrijwilligers zorgt er ieder jaar toch weer voor dat er op deze bijzondere dag iets wordt georganiseerd en daar mogen we toch blij mee zijn.

27042017 Koningsdag 3

Middelstum-info was alleen ’s middag aanwezig en maakte de volgende FOTOREPORTAGE.

Middelstum TV was de hele dag aanwezig en maakte een mooi videoverslag van Koningsdag 2017 in Middelstum. De beelden hiervan kunt u bekijken door hieronder op de knop Video Bekijken te klikken.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (27 april 2017) foto toestel Jannes Klaassen