KlimaatgroepStars verliest thuis van Wijzenbeek/Westa.

Middelstum: De heren van KlimaatgroepStars hebben de eerste play-downwedstrijd zondag in Middelstum tegen het Limburgse Wijzenbeek/Westa met 2-3 verloren. De Middelstumers gaven na een 1-0 en 2-1 voorsprong de wedstrijd alsnog uit handen. Komend weekend volgt de return in Wessem.

Onder het toeziend oog van een kleine honderd toeschouwers begon Colin Rengers in zijn openingspartij voortvarend. Rengers won in 3 sets van Rino Alberts. In de tweede partij van de middag was Qiang Liu van Westa veel te sterk voor Jan Tammenga waardoor de stand weer gelijk getrokken werd 1-1. KlimaatgroepStars kwam door de winst van Arnoud Meijer op Ibrahim Yildizlar opnieuw op voorsprong 2-1. Daarna wisten zowel Colin Rengers als Jan Tammenga niet het 3e punt voor de Middelstumers binnen te halen waardoor de bezoekers met 2-3 wonnen.

290220165Jan Tammenga

Jan Tammenga (foto) bleef zondag tegen Westa zonder winstpartij.

Zaterdag 29 april volgt de return bij Westa in Wessem om de stand weer gelijk te brengen. Dat zal overigens niet gemakkelijk zijn aldus coach Gert Stulp van de Stars. We proberen, bij voldoende animo, met een bus een groot aantal supporters mee te nemen naar Limburg om ons daar te ondersteunen. Voor meer informatie hierover kijk op de facebookpagina van Midstars of KlimaatgroepStars.

Mocht de ploeg zaterdag winnen, dan volgt er een beslissingswedstrijd bij Wijzenbeek/Westa. Verliest men ook het tweede duel, dan speelt KlimaatgroepStars tegen de verliezer van de andere play-downwedstrijd. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat Hilversum.

Uitslagen zondag:
Colin Rengers vs Rino Alberts 3-0
Jan Tammenga vs Qiang Liu 0-3
Arnoud Meijer vs Ibrahim Yildizlar 3-0
Colin Rengers vs Qiang Liu 1-3
Jan Tammenga vs Rino Alberts 0-3
Eindstand 2-3

De videobeelden van deze ontmoeting staan online. U kunt ze bekijken door op de knop video bekijken hieronder te klikken. 

Video bekijken MTV klein

Bron: Sportredactie Middelstum-info (25 april 2017) foto toestel Archief