Verkoop tweede druk Knikkeren in spertijd.

Tijdens de heropening van het oorlogsmuseum aan de Oude schoolsterweg 24 in Middelstum op 22 april om 10.30 uur wordt tevens gestart met de verkoop van de tweede druk van het boek Knikkeren in spertijd geschreven door oud Middelstumer Meile Bakker.

Het boek dat eind 2015 is uitgegeven was volledig uitverkocht, daarom heeft het bestuur van de Historische Vereniging in overleg met de auteur en in samenwerking met het SNS Fonds Middelstum besloten om een tweede druk te laten maken.

 18112015knikkereninspertijd

Het boek is gericht op lezers die geïnteresseerd zijn in het leven van een familie in oorlogstijd. De beleving van een schooljongen staat centraal, zijn familie, de school, de vrienden komen aan bod. Er is oorlogsnieuws, dichtbij en veraf. Gebeurtenissen van enig belang zijn gebaseerd op feiten. Het gaat daarbij om eigen herinneringen en de resultaten van bronnenonderzoek. De auteur gaat niet al te uitvoerig in op gebeurtenissen waarover al veel is gepubliceerd.

De prijs van het boek is € 12,50 en te koop bij “Drogisterij Marja”, te bestellen via info@keesgeut.nl  of telefoonnummer 0595-552636.

Bron en foto: Historische Vereniging (20 april 2017)