Malletband Middelstum verdedigt titel ONSK!

Op 22 april gaat het B-ensemble van de Malletband Concordia uit Middelstum voor de 3e keer op rij naar het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap. Tijdens de vorige twee keren werd het ensemble kampioen in de basisklasse.

Het bijzondere aan dit kampioenschap is dat alle ensembles in een klasse hetzelfde, speciaal voor het kampioenschap gecomponeerde, stuk ten gehore brengen. Verder is bijzonder dat er blind gejureerd wordt. De jury ziet dus niet welk ensemble er op het podium staat. Het wordt spannend of Concordia de titel voor de 3e keer in de wacht kan slepen. De afgelopen maanden is er druk gerepeteerd op de dinsdagavonden. Ook werd er een studieweekend georganiseerd. Ze zijn er klaar voor!

18042017 Concordia ONSK

Op de vrijdagavond voordat ze afreizen naar Nunspeet wordt er een Try-out concert georganiseerd in het Clubgebouw aan de G. Alberdastraat te Middelstum. Hierbij zal het C-ensemble welke bestaat uit de jongste leerlingen van zich laten horen. Het concert begint om 20.00 en de toegang is gratis. U bent van harte welkom om te komen luisteren en om de band succes te wensen Deelname aan het ONSK is mede mogelijk door een bijdrage van Stichting Stem uit Middelstum.

Bron & Foto: Malletband Concordia (18 april 2017)