Kok aan Huis: Het maken van een Pasta Bolognese.

Vandaag in deel 2 van onze kookrubriek van Kok aan Huis gaan we zien hoe we een Pasta Bolognese kunnen maken. Birgit Flüg, onze TV kok,  zegt er het volgende over op haar website.

01042017 Kok aan Huis 1

Een Groente-Gehaktsaus is een goede manier om veel groenten te eten. Vlees eten we al genoeg, maar het zijn de groenten die ons van zo veel voedingsstoffen voorzien (vitamines, mineralen, anti-oxidanten). Varieer van hartenlust met de groenten. Deze saus kan niet mislukken en is zo veel gezonder dan iets uit een pakje, zakje of potje.

Via deze LINK kunt u zien wat u nodig heeft voor dit recept.

Heeft u vragen, tips of suggesties? Mail ze dan naar Kok aan Huis of naar onze redactie.

Bron: Team Middelstum-info (1 april 2017) foto toestelJaap van der Laan