Dialoogavonden aardbevingsstress in Middelstum.

In Groningen hebben veel mensen last van psychische stress of lichamelijke klachten als gevolg van de aardbevingen. Zorgverzekeraar Menzis wil samen met inwoners, de gemeente en de plaatselijke huisartsenpraktijken komen tot betere ondersteuning in deze stress en klachten. Daarom organiseren wij een aantal gesprekken. Het eerstvolgende gesprek in Middelstum vindt plaats op donderdag 20 april 2017. De daaropvolgende gesprekken vinden plaats op 11 mei en op 1 juni. U wordt daarvoor van harte uitgenodigd.

01042017 Stress

Uw verhaal
Het kan zijn dat u lichamelijke of psychische klachten heeft als gevolg van de aardbevingen en dat u daarbij hulp zoekt. Of misschien wilt u graag luisteren naar ervaringen van anderen. Of heeft u tips voor uw buurtgenoten. Misschien weet u de weg in uw gemeente heel goed en kunt u veel vragen van uw buurtgenoten al beantwoorden. In alle gevallen zijn we benieuwd naar uw verhaal!

Gesprekken in kleine groepen
De gesprekken zijn in kleine groepen. Zorg Verandert begeleidt deze gesprekken. Zorg Verandert ondersteunt mensen bij veranderingen in de zorg. De gespreksbegeleiders zijn ervaren en neutraal, en verzorgen samen met Menzis de bijeenkomsten. Ook een huisarts, werkzaam in de regio Middelstum, is bij deze ontmoeting aanwezig.

Aanmelden
Aanmelden kan via tineke.zorgverandert@gmail.com. Wij zorgen dat de koffie met iets lekkers voor u klaar staat. Uw partner, een ander familielid en/of uw buurman/vrouw zijn ook van harte welkom.

Datum: donderdag 20 april 2017
Tijdstip:
19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Plaats:
Zalencentrum ‘Vita Nova’, Heerestraat 39, Middelstum

Graag ontmoeten we u op 20 april in Middelstum!

Met vriendelijke groet,

Huisarts Addink (Middelstum)
Tineke Nieboer, Zorg Verandert
Janine Groeneveld, Menzis

Bron: Stichting De Pool Eerstelijnszorg (1 april 2017) foto toestel Archief