Play-offs halen wordt lastige klus voor KlimaatgroepStars.

Middelstum - Het zal nog een hele klus worden voor de mannen van KlimaatgroepStars uit Middelstum om de play-offs te halen. Zaterdag ging de ploeg van trainer Gert Stulp thuis met 5-1 onderuit tegen Van Wijnen-Smash’70 uit Hattem. Het enige punt voor de Middelstumers werd geboekt in de laatste partij van de avond door Collin Rengers die Martijn de Vries met 3-1 versloeg.

 21032017 Harry Vaatstra en Anne Vlieg

Voor aanvang van het duel tegen Van Wijnen-Smash’70 werd de tactiek op het sportpark van de V.V Middelstum nog even doorgesproken door Anne Vlieg en hoofdsponsor Harry Vaatstra van Klimaatgroep Holland.

Niets is onmogelijk in de sport, dat zien we wel vaker, maar gemakkelijk zal het niet gaan worden voor KlimaatgroepStars om nog bij de top 4 van de ranglijst te komen. Zaterdag speelt de formatie van Stulp de uitwedstrijd tegen Hilversum. In Middelstum won men destijds met 6-0 afgetekend van dit team. KlimaatgroepStars staat momenteel voorlaatste op de ranglijst met 7 punten achterstand op nummer 4 Scylla uit Leiden maar men heeft wel 1 wedstrijd minder gespeeld dan dit team. Mocht het resultaat van de wedstrijd uit bij Hilversum gunstig uitpakken dan kan men op de laatste dag van de competitie, als men uitspeelt bij Scylla, in een rechtstreekse confrontatie alsnog de play-offs gaan halen.

De stand in de eredivisie:

21032017 Stand Tafeltennis eredivisie 21maart

Bron: Sportredactie Middelstum-info (21 maart 2017) foto toestel Jaap van der Laan