Pompoencurry bij Kok aan Huis.

De filmploeg van Middelstum TV is al enkele weken aan het filmen bij Birgit Flüg van Kok aan Huis in Stitswerd. Birgit wil onze bezoekers laten zien dat het bereiden van lekker eten helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Niks geen kant en klaar gekochte producten voor de bereiding van mijn overheerlijke recepten aldus Birgit Flüg. Nee wat onze natuur ons biedt is veel lekkerder en daarbij ook veel goedkoper.

17032017 Kok aan huis 1

Iedere twee weken proberen we u een nieuw recept te tonen op onze website. In de week daar tussen geeft Birgit u een handige tip (De Tip van Birgit). Verder kunt u met uw vragen over deze recepten terecht bij Birgit. Ook suggesties zijn van harte welkom, stuur uw reactie per mail naar Kok aan Huis of naar onze redactie. We hopen dat we met deze nieuwe rubriek op Middelstum TV alle huisvrouwen en mannen een aanzet geven om weer heerlijk te gaan koken.

17032017 Kok aan huis 2

Vandaag kunt u in het eerste filmje zien hoe u een pompoencurry klaarmaakt. Het recept behorende bij dit filmpje en de benogigheden kunt u HIER bekijken. 

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (17 maart 2017) foto toestel Jaap van der Laan