Middelstum-info viert 15 jarig bestaan.
Jaap van der laan in ’t zonnetje gezet.

Op zaterdagavond 11 maart vierde de redactie van de website Middelstum-info een klein feestje in café Brouwers. De site brengt al 15 jaar lang dagelijks al het nieuws uit de voormalig gemeente Middelstum. Wat 15 jaar geleden als experiment begon is nu uitgegroeid tot een onmisbare site voor het dorp Middelstum.

12032017-Jaap-1

Jaarlijks kijken een ongeveer 500.000 mensen op de site om te weten wat is gebeurd of welke evenement er plaats gaan vinden. Hier zijn opvallend veel mensen bij die in het buitenland wonen. Jaap van der Laan is de oprichter van deze site en dagelijks bezig met het plaatsen van berichten of het monteren van films en dat dus al 15 jaar lang.

Tot zijn grote verrassing kwam wethouder Schollema dan ook langs om het namens de gemeente Loppersum een prachtig boeket bloemen aan te bieden. Ook kreeg hij de officiële set met pennen van de gemeente Loppersum aangeboden. Een serie pennen die normaal gesproken alleen wordt aangeboden aan ereburgers van de gemeente.

12032017-Jaap-2

Namens het stichtingsbestuur van Middelstum-info kreeg Jaap een cadeaubon om zo samen met zijn vrouw Janneke er een weekendje tussenuit te kunnen.

Bron: Team Middelstum-info (12 maart 2017) foto toestel Jannes Klaassen