Klachten Piet de Winter staan niet op zich.

Een aantal maanden geleden bezochten we Piet de Winter in zijn woning aan de Ploegersweg in Middelstum. Piet vertelde voor de camera van Middelstum TV wat zijn klachten zijn met betrekking tot de versterking die gedaan waren aan zijn huurhuis. Ze hebben mijn huis vernield sprak Piet. Nu enkele maanden later komen er steeds meer klachten over de versterkingen die in Middelstum en omliggende dorpen zijn gedaan.

 

Naar aanleiding van deze klachten is de Huurdersplatform Aardbevingen Groningen (HPAG) in het leven geroepen door verontruste bewoners. In het artikel van 24 februari jl in het Dagblad v/h Noorden stond al het één en ander te lezen over de problemen die er zijn. De eerste bijeenkomst in Loppersum is maandag 27 februari inmiddels geweest. Op 9 maart aanstaande krijgen de huurders van de versterkte woningen van Marenland in Middelstum de gelegenheid om hun klachten kenbaar te maken. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Hoeksteenkerk. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

13022016Ploegersweg-1

Zijn er nog meer huurders van aardbevinsbestendig gemaakte woningen die klachten hebben? Laat ons dit dan horen. U kunt contact opnemen via ons contactformulier welke boven in het menu staat.

Bron: Team Middelstum-info (1 maart 2017) foto toestel Archief