Tweede druk voor “Knikkeren in spertijd” 

De belangstelling voor het boek “knikkeren in spertijd” een verhalende terugblik op de jongensjaren tijdens de Tweede Wereldoorlog van de schrijver Meile Bakker is er nog steeds. Het boek dat eind 2015 is uitgegeven is volledig uitverkocht, daarom heeft de Historische Vereniging Middelstum in overleg met de auteur en in samenwerking met het SNS Fonds Middelstum besloten om een tweede druk te laten maken.

19022017-Knikkeren

Het boek is gericht op lezers die geïnteresseerd zijn in het leven van een familie in oorlogstijd. De beleving van een schooljongen staat centraal, zijn familie, de school, de vrienden komen aan bod. Er is oorlogsnieuws, dichtbij en veraf. Gebeurtenissen van enig belang zijn gebaseerd op feiten. Het gaat daarbij om eigen herinneringen en de resultaten van bronnenonderzoek. De auteur gaat niet al te uitvoerig in op gebeurtenissen waarover al veel is gepubliceerd.

Om financiele risico’s te vermijden is besloten dat er een voorinschrijving plaats vind en als het aantal van 50 is bereikt dan zal worden overgegaan tot productie van het boek. De prijs van het boek is € 12,50 Belangstellenden kunnen zich melden bij Kees Geut via 06-55331759 of via info@keesgeut.nl.

Bron: Historische Vereniging Middelstum (19 februari 2017)