Knippen voor het goede doel.
Gezelligheid Troef bij de kapper.

Het is midden in de nacht (vrijdag 3 februari) maar het is een drukte van belang in kapsalon OKÉ Hairstyling in Bedum. Menig kroeg zou hier jaloers op zijn. Voor het derde jaar op rij wordt er in de kapsalon 24 uur achter elkaar geknipt voor het goede doel, het KWF en UMCG kanker research fonds.

04022017-Knipmarathon-1

Het is heel gezellig in de kapsalon maar er hangt ook een sfeer van het samen delen van een stuk verdriet. Want helaas heeft iedereen in zijn omgeving te maken met kanker. Op deze avond voel je dat dubbel en dwars omdat er een aantal mensen aanwezig zijn die deze ziekte op dit moment heel dicht bij zich dragen.

04022017-Knipmarathon-2

Er zijn opvallend veel Middelstumers aanwezig op deze late vrijdagavond om te worden geknipt of om de kapsters aan te moedigen. Want het ieder jaar een mega opgave op 24 uur (met een klein beetje slaap) om te knippen. De knipmarathon is vast onderdeel van de Bedumer Winterloop.

04022017-Knipmarathon-3

Vandaag is iedereen nog welkom in de kapsalon om te kijken (wellicht is er nog plaats om te knippen) of om loodjes te kopen voor het Rad van Avontuur. Vorig jaar werd er in het totaal 59.761,39 bij elkaar geknipt en gelopen. Zal dat record dit jaar verbeterd worden?

04022017-Knipmarathon-4

Noot van de redactie: Er wordt ons wel eens gevraagd waarom wordt er aandacht aan een bedrijf in Bedum besteed? Dat is toch geen Middelstum? Kapsalon Oké Hairstyling is al jaren sponsor van onze site vandaar de aandacht. Elke sponsor die dat wil kan deze publiciteit ook krijgen.

Onze fotograaf was aanwezig in de kapsalon en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (4 februari 2017) foto toestel Jannes Klaassen