Veel publiek bij open huis
gezondheidscentrum "Het Hogeland".

Een groot aantal inwoners uit voornamelijk Middelstum maakte zaterdag jl gebruik om een kijkje te nemen achter de deuren bij het gezondheidscentrum "Het Hogeland" in het Hippolytushoes in Middelstum. Het gezondheidscentrum opende vorig jaar haar deuren in het Hippolytushoes. Diverse zorgaanbieders zijn hier gevestigd. Voor degene die nog niet binnen waren geweest een mooie gelegenheid om eens binnenkamers te kijken wat het centrum zoal te bieden heeft.

17012017-Open-Huis-1

Het was een gezellige drukke zaterdagmiddag in het verzorgingstehuis aan de Hippolytushof. Muziek een poffertjeskraam, lekkere hapjes en drankjes aan alles was gedacht. Tevens konden bezoekers meel meenemen bij de stand van Molen De Hoop die met de molenaars aanwezig waren om de mensen van informatie te voorzien over deze prachtige molen aan de Molenweg.

 17012017-Open-Huis-2

Ook de diverse aanbieders gaven het publiek de nodige tekst en uitleg over de mogelijkheden welke men in hun eigen zorgprogramma heeft zitten. Onze fotograaf was deze middag aanwezig en maakte van dit open huis een FOTOVERSLAG. Tevens zijn er video-opnames gemaakt door Middelstum TV. U kunt de beelden hiervan bekijken door op de knop video bekijken hieronder te klikken.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (17 januari 2017) foto toestel Janneke van der Laan